Akumulatori

CIAK-LOGO-copy

Kompanija Ciak je lider na tržištu akumulatora, i njeno ime je sinonim za kvalitetno obavljen posao i dugotrajnu garanciju kvaliteta. 20 godina dugo iskustvo na tržištu i prepoznavanje potreba potrošača doprinelo je tome da kompanija Ciak tržištu ponudi vrhunski kvalitetne akumulatore uz najbolji odnos cene i tehničkih osobina.

CIAK_Starter_12V-75Ah+L

CIAK Starter

Akumulator koji koristi najsavremeniju tehnologiju izrade tradicionalnih akumulatora s tečnim elektrolitom sa korišćenjem inteligentnog lavirint poklopca koji omogućava upotrebu bez održavanja uz gotovo dvostruko duži vek trajanja. Akumulator svojim tehničkim osobinama garantuje najbolju moguću isporuku deklarisanih performansi tako da je savršen za sve vrste vozila uz najbolji odnos dobijenog i uloženog. Široki asortiman zadovoljava 99% potreba akumulatora na našem tržištu za putnička vozila evropskog ili azijskog porekla.

Book1

 

 

CIAK Starter za traktore

CS110DTS

Book1gggg1Kontinuiranim ulaganjem u istraživanje novih tehnologija CIAK suvereno vlada u ponudi akumulatora za traktore s najkvalitetnijim i najsnažnijim akumulatorom posebno razvijenim za poljoprivredne mašine.

 

 

CIAK Super Heavy Duty

akumulator-ciak-starter-super-heavy-duty-12v-140ah

Specijalno prilagođeni akumulatori za teretna vozila, za sve vrste mehanizacije i za primenu u teškoj industriji. Tehničke osobine prilagođene su potrebama najekstremnijih uslova korišćenja. Posebna tehnologija, uz upotrebu vrhunskih materijala, omogućuje nadprosečni kvalitet a ujedno i produženi vek trajanja uz minimalnu potrebu za održavanjem. Široki asortiman zadovoljava sve aplikacije koje se traže na našem tržištu.

Boffffok1

 

 

CIAK Starter Asia za vozila azijskog porekla

Boofffffk1

 

 

 

 

federicambi4098Akumulatori Magneti Marelli su proizvedeni u Italiji i zadovoljavaju standarde OE tehnologije. Kao prva ugradnja nalaze se u automobilima grupe Fiat, zatim Renault, Citroen, Peugeot, Nissan, Opel, Mercedes i Toyota. Ukazano poverenje ovih imena akumulatori Magneti Marelli pridobili su jer su proizvedeni na bazi savremene olovo-kalcijum tehnologije. Prednost korišćenja ove tehnologije je što obezbeđuje smanjeno samopražnjenje i garantuje stabilan i visok napon.

Magneti Marelli akumulatorima nije potrebno održavanje. Sistem poslovanja ove kompanije podrazumeva da su svi distributeri akumulatora ujedno i serviseri, te je skraćeno vreme rešavanja eventualnih reklamacija. Magneti Marelli akumulatori imaju 30% veću startnu snagu nego obične baterije. Startovanje je zagarantovano i u veoma otežanim uslovima rada vozila.

Standard, ETS i Cargo akumulatori zadovoljavaju potrebe savremenih vozila sa velikim brojem potrošača. Kompanija Magneti Marelli je konstrukcijom akumulatora veliku važnost dala bezbednosti njegovog korišćenja. Sistem degasifikacije sprečava curenje elektrolita i time šiti kućište motora i motornih delova od korozije. Kapsula ugrađena na gasnom izlazu akumulatora znatno utiče na smanjenje rizika, izbijanja požara i sprečava eventualne eksplozije. Akumulatori su sertifikovani po standardiama: ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO/TS 16949, SA 8000, a testirani su po postojećoj normi EN 50542.

CIAK_Starter_12V-75Ah-L4

 

Putnički program

Magneti 1

 

Teretni program

Magneti 2

 

 

 

 

aaaaIstorija marke Varta datira više od 125 godina unazad. Akumulatore VARTA fabrički ugrađuju najveći proizvođači automobila, a poverenje im ukazuju vozači širom sveta. Varta akumulatori su pokretačka snaga i za inovacija koje štede gorivo kao što su Start-Stop motori. Proizvedeni sa do 20 posto manje emisija, oni će pouzdano ponovno pokrenuti motor vašeg vozila opet i ponovo, i efikasno smanjiti vašu potrošnju goriva. Kada birate brend Varta, tada tražite pouzdanu i preciznu tehnologiju koja pruža proizvođački kvalitet koji je najbolji u klasi.

Untitled-1

CENE ZA SAJT-1

Comments are closed.